De paprika heb ik zelf in reepjes ingevroren en was bij het maken van de soep ook nog bevroren maar dat was geen probleem.
Je kan vlak voor het serveren nog enkele blokjes mozzarella toevoegen.Heel lekker maar niet meer veganistisch dan
Voor 3a4 porties
- 450ml tomaten passata
- 1 rode paprika in reepjes (diepvries)
- 1 lepel Provençaalse kruiden
- peper
- Spaans pepertje (naar smaak)
- 1 ui
- 1 teentje look
- olijfolie
- 500ml water
- 30gr volkoren spaghetti (of vermicelli)
- 6 zwarte olijven
- Snipper de ui en de look
- Verhit olijfolie in een pot en fruit de ui en knoflook
- Voeg de paprika en de kruiden toe
- doe de passata en het water bij in de pot
- Breek de spaghetti in 5 en voeg toe in de pot.
- Snij de olijfjes in halve ringen en voeg toe aan de soep
- Laat ongeveer 20 minuten koken.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Reacties zijn altijd leuk om te lezen dus bedankt dat je er even de tijd voor neemt.