En ik vond het een super idee. Ik de lasagne woensdag gemaakt en vandaag een grote portie meegenomen naar het werk.een collega wou wel eens graag proeven en was serieus onder de indruk
Voor 4 a 6 porties
- 1/2 knolselder (ongeveer 800gr)
- 1 pot supersnelle tomatensaus
- 2 uien
- 60gr geraspte kaas
- 30gr havermout
- olijfolie
- Verwarm deoven voor op 200C
- Bekleed een bakplaat met bakpapier.
- Snij de knolselder in dunne plakken en schil (eerst schillen en dan snijden gaat ook maar ik vond dit makkelijker)
- Leg de knolselderschijven naast elkaar op de bakplaat (waarschijnlijk lukt dit niet in 1 keer maar dat is geen probleem)
- Smeer ze in met een beetje olijfolie
- Zet de bakplaat ongeveer 10minuten in de oven
- Herhaal met de rest van de knolselder
- Snij de ui in ringen
- Neem een grote ovenschotel en bedek de bodem met een deel van de knolselderschijven
- giet hier een deel van de saus over.
- Leg er terug knolselder en saus over
- Maak terug een laag knolselder en overgiet saus
- Leg hierop de uiringen en verdeel er de rest van de saus over.
- Meng de kaas met de havermout en bestrooi de lasagne hiermee
- Zet ongeveer 20 minuten in de oven
- Smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Reacties zijn altijd leuk om te lezen dus bedankt dat je er even de tijd voor neemt.