De rode paprika voorraad in mijn diepvries begint wel aardig te slinken
Voor een grote pot
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 70gr tomatenpuree
- 2 wortelen
- 150gr champignons
- 1 rode paprika
- 10 zwarte olijven
- olijfolie
- Provençaalse kruiden
- peper
- Snipper de ui en de knoflook
- schil de wortelen en snij in kleine blokjes
- Verhit olie in een pan en fruit de ui en de knoflook.
- Voeg de wortelen en een beetje water toe en laat op een klein vuur stoven
- Borstel de champignons en snij in schijfjes. Snij de paprika in reepjes. Doe beide in de pan
- Voeg de tomatenpuree, een lepel Provençaalse kruiden en wat peper toe
- Snij de olijven in dunne schijfjes en voeg toe. Laat ongeveer 15minuten op een klein vuurtje staan.Roer regelmatig. Als het te droog word kan je een klein beetje water toevoegen.
- Haal van het vuur.
- Pureer grof met de staafmixer.
- Klaar eet ditwarm of koud. Of koud op warm geroosterd brood.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Reacties zijn altijd leuk om te lezen dus bedankt dat je er even de tijd voor neemt.