- Met stukjes peer en amandelmelk
- Met appel en volle yoghurt
- Met volle yoghurt gemengd met rode bietenspread
- Of zo uit het vuistje (niet als ontbijt maar als tussendoortje)
Voor minstens 250gr
- 100gr havermout
- 10gr hazelnoten
- 10gr cashewnoten
- 10gr paranoten
- 20gr zonnebloempitten
- 20gr lijnzaad
- 20gr zadenmix (ik had de omega zadenmix van body&fitshop)
- 1overvolle lepel kokosolie
- 5 lepels ahornsiroop
- 30gr rozijnen
- 30gr dadels (ontpit)
- Verwarm de oven op160C
- Hak de noten (niet te fijn, niet te grof)
- Meng de noten, zaadjes en havermout
- Verwarm de kokosolie met de ahornsiroop in een pannetje op een zacht vuurtje tot het gesmolten is.
- Doe het kokosoliemengsel bij het havermout mengsel en meng goed.
- Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel het mengsel erover
- Zet ongeveer 20 minuten in de oven
- Snij ondertussen de dadels fijn en meng met de rozijnen.
- Haal na 20 minuten de plaat uit de oven en meng er de rozijnen en dadels door
- Zet terug in de oven voor ongeveer 5 minuten.
- Haal uit de oven en laat afkoelen
- Bewaar in een luchtdichte doos.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Reacties zijn altijd leuk om te lezen dus bedankt dat je er even de tijd voor neemt.