Voor 2 porties
- 3 aardappelen
- 1/4de rode kool
- 1 conference peer
- 25gr blauwe kaas
- 4 walnoten
- olie naar keuze
- 1 lepel appelazijn
- Verwarm de oven voor op 180C
- Schil de aardappelen en snij ze in schijfjes
- Kook de aardappelen tot ze half gaar zijn en giet af
- Schil de peer en snij in blokjes
- Snij de rode kool fijn
- Verhit een lepel olie in een grote pan en doe er de kool en peer in.
- doe er de appelazijn onder en bak op een zacht vuurtje voor ongeveer 10 minuten
- Beleg de bodem van een cakevorm of taartvorm met de aardappelschijfjes
- Verdeel er de rode kool over.
- Breek de walnoten in stukjes en verdeel samen met de blauwe kaas over de kool
- Zet ongeveer 20 minuten in de oven.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Reacties zijn altijd leuk om te lezen dus bedankt dat je er even de tijd voor neemt.