Voor 2 porties
- 1 rode paprika
- 2 kleine courgettes
- Pasta naar keuze
- 2 zalmfilets
- 1 ui
- 1 teentje look
- 100ml room
- een handje veldsla (optioneel, die was niet meer zo mooi voor in salade)
- Peper en zout.
- Olijfolie
- 4 zongedroogde tomaatjes (optioneel)
- een 10tal olijven naar smaak (ik gebruikte groene omdat de zwarte op waren)
- Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking
- Snipper de ui en knoflook
- Snij de courgette en paprika in blokjes
- Snij de olijven in halve ringen
- Snij de zongedroogde tomaatjes fijn
- Snij de veldsla in reepjes
- Snij de zalm in blokjes
- Verhit olie in een grote pan en fruit de ui en de knoflook
- Voeg de courgette en paprika toe
- Voeg de zalmblokjes toe.Laat een paar minuten bakken en draai dan om
- Voeg de veldsla toe en laat een minuutje meebakken
- Giet er dan de room bij en roer er de zongedroogde tomaat en olijven onder.
- Laat een paarminuten garen op een zacht vuurtje (onder een deksel)
- Kruid met peper en zout.Controleer of de zalm gaar is
- Serveer met de pasta
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Reacties zijn altijd leuk om te lezen dus bedankt dat je er even de tijd voor neemt.