maandag 28 april 2014

Slasla

Een betere naam voor dit broodbeleg is misschien Slaspread maar slasla klinkt leuker.  Het is heel losjes gebaseerd op pesto. Alleen had ik geen verse basilicum maar een teveel aan sla (1 krop is best wel veel voor 2 personen). Dus maakte ik slaspread


Voor een portie
  • 5 blaadjes gewone kropsla
  • 15gr geroosterde pijnboompitten
  • 10 groene olijfjes
  • 1 teentje look
  • een lepel olijfolie (eventueel)
  • peper
  • zout
  1. Doe alles in de hakmachine, behalve de olijfolie
  2. Hak tot je een soort spread krijgt.
  3. Voeg eventueel wat olijfolie toe als het te droog is
  4. Lekker op versgebakken brood.

1 opmerking:

  1. Dat ziet er echt heerlijk uit! Wat een leuke naam :) ik las eerst even salsa maar dan ... anders!

    BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn altijd leuk om te lezen dus bedankt dat je er even de tijd voor neemt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...