Voor 10 stuks
- 150gr speltmeel + beetje extra
- 1 koffielepel wijnsteenzuurbakpoeder
- 20gr kokosolie
- 1 lepel lijnzaad + 3 lepels warm water
- 45gr honing
- 3 lepels sesamzaad
- Verwarm de oven voor op 180C
- Doe de kokosolie in een kommetje en zet in de oven om te smelten
- Meng het lijnzaad met het water
- Meng het meel met het bakpoeder en 2 lepels sesamzaad
- Roer er het lijnzaad, kokosolie en honing door
- Bestof je handen met meel en kneed het deeg ongeveer 3 minuten
- Maak er een bol van en duw plat tot een schijf van ongeveer 5cm doorsnede en 2cm dik
- Doe de resterende lepel sesamzaad in een diep bord en draai er de schijf deeg in rond.
- Leg het deeg op een met bakpapier beklede bakplaat en zet ongeveer 15 minuten in de oven
- Haal uit de oven een laat 15 minuten afkoelen
- Draai de oven op 150C
- Snij de cake in 10 repen en leg met de snijkant op een met bakpapier beklede bakplaat
- Zet 10 minuten in de oven
- Draai om en bak nog eens 5 minuten
- Laat afkoelen en kom nadien tot rust met een kopje koffie en een lekker biscotti
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Reacties zijn altijd leuk om te lezen dus bedankt dat je er even de tijd voor neemt.