Ik houd van de combinatie pittig en fruitig zoet. Mijn favoriete kebap was ook altijd met samourai en ananas en dit recept komen deze smaken ook naar boven.
Voor 2 porties
- 50gr quinoa
- een halve mango
- 1 grote wortel
- 1/3de komkommer
- 1 lepel citroensap
- 1 lepel lijnzaadolie (of andere)
- een koffielepeltje harissa
- Kook de quinoa zoals aangegeven op de verpakking en laat afkoelen
- Schil de wortel en snij in blokjes
- Schil de mango en snij in blokjes
- Snij de komkommer in blokjes.
- Meng de wortel, komkommer, mango en quinoa.
- Meng het citroensap, harissa en olie tot een vinaigrette en giet over de salade. Meng goed.
- Klaar!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Reacties zijn altijd leuk om te lezen dus bedankt dat je er even de tijd voor neemt.