Als je passata uit een brikje gebruikt kan je de rest van de passata gebruiken om in de soep te doen.
Voor 1 grote pizza (2 personen)
- Een pizzabodem. vb een halve portie van dit speltpizzadeeg
- Enkele lepels tomaten passata
- 2 eieren
- 1 ui, gesnipperd
- 7 reepjes bacon (of meer naar smaak)
- Provençaalse kruiden
- peper
- geraspte kaas naar smaak (ik denk hier een 100gr)
- Verwarm de oven voor op 180C
- Rol het pizzadeeg uit en plooi en er een randje rond
- Besmeer de bodem met enkele lepels passata
- Bestrooi met de helft van de ui en geraspte kaas
- Breek de eieren voorzichtig boven de pizza
- Verdeel de bacon over de pizza
- bestrooi met de rest van de ui en de kaas. Strooi er ook de kruiden over
- Zet ongeveer 8minuten in de oven (dit is heel afhankelijk van oven tot oven dus dit moet je zelf wat in het oog houden.)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Reacties zijn altijd leuk om te lezen dus bedankt dat je er even de tijd voor neemt.