Het lijkt weinig maar door de linzen vult het wel goed.
Je kan 1 soort of meerdere soorten linzen mengen. Al naargelang wat je in huis hebt. Vooral qua kleur is dit leuk
Voor 2 porties
- 80gr gedroogde linzen
- 1 ui
- 2 teentjes look
- 1 rood pepertje
- een stukje verse gember
- 3 grote wortelen
- 3 lepels cashewpasta
- olie
- 300ml water
- Snipper de ui, de gember, de look en het pepertje (met zaadjes als het goed pikant mag zijn)
- Schil de wortelen en snij in kleine blokjes
- Verhit wat olie in een grote pan en doe de gesneden groenten hierin.Laat een paar minuten bakken.
- Voeg de linzen en het water toe. Dek af en laat 40 tot 50 minuten zachtjes koken. Roer af en toe.
- Laat nog 10 minuten op koken en roer er de cashewpasta door.
- Serveer.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Reacties zijn altijd leuk om te lezen dus bedankt dat je er even de tijd voor neemt.