Een heerlijke makkelijk vegetarische maaltijd die goed vult. En door de zongedroogde tomaatjes, feta en olijven geeft ze een zuiders gevoel op een winteravond.
Voor 2 porties
- 80gr volkorenpasta
- 50gr feta
- 1 ui
- 1 teentje look
- ongeveer 400gr diepvriesspinazie
- 8 zwarte olijven
- 5 zongedroogde tomaatjes
- 2 koffielepels kappertjes
- olijfolie
- Kook de pasta
- pel de ui en de look en snipper
- Verwarm de olie in een pn en fruit de ui en de look
- Voeg de spinazie toe en laat slinken
- Snij ondertussen de olijven en tomaatjes toe. Voeg samen met de kappertjes toe
- Snij de feta fijn en roer door de spinazie
- Serveer met de pasta.
- Klaar
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Reacties zijn altijd leuk om te lezen dus bedankt dat je er even de tijd voor neemt.