Voor 4 porties
- 500gr rundstoofvlees
- een halve courgette
- 1 grote (rode) ui
- 1 teentje look
- 1 rood pepertje
- 1 venkelknol
- een stuk pompoen ter grote van de venkel
- 3 grote aardappelen (of wat je zelf zou nemen voor 3 porties)
- olie naar keuze
- 1 kopje water
- peper en zout
- Snipper de ui, knoflook en pepertje
- snij de venkel in schijfjes en halveer de grote stukken
- Snij de courgette, pompoen en geschilde aardappels in blokjes
- Verhitolie in een grote pot en fruit de ui, look en het pepertje
- Voeg het stoofvleestoe en schroei dicht aan alle kanten
- kruid ondertussen met peper en zout
- Voeg de pompoen,courgette, aardappel en water toe
- Zet een deksel op de pot en breng aan de kook
- Laat dan op een zachter vuurtje pruttelen voor ongeveer 25 minuten
- Serveer
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Reacties zijn altijd leuk om te lezen dus bedankt dat je er even de tijd voor neemt.