Voor een 15tal 'brokken'
- 125gr amandelen
- 20gr rauwe cacaopoeder
- 1 lepel ahornsiroop
- 50gr kokosolie
- 15gr cacaoboter
- Smelt de kokosolie opeen laag vuurtje.
- Haal van het vuur en doe er de cacaoboter bij en laat die smelten in de warme kokosolie
- Hak de amandelen fijn in de hakmachine (er mogen wel nog een beetje stukjes zijn)
- Meng alle ingrediënten en zet 5 minuten in de koelkast
- Vorm met behulp van 2 lepels hoopjes. Zet terug in de koelkast om hart te laten worden
- Geniet ervan en bewaar de rest in de koelkast
- Probeer ook eens andere noten, rozijnen,zaadjes,...
- In plaats van hoopjes te maken kan je ook het mengsel in een bakgieten,hard laten worden in de koelkast en dan breken
- Geen cacaoboter in huis? Geen probleem,gebruik dan enkel kokosolie
Klinkt een beetje als pindarotsjes, lekkerrrrr!
BeantwoordenVerwijderengroet