- Een supersnelle bruschetta tomaten spread
- Pittige paprika humus
voor 4 broodjes
- 400gr speltbloem
- 1 lepeltje bakpoeder
- 1 ui
- 250ml water
- 2 sneden kaas
- 1 chilipepertje
- peper en zout
- Provençaalse kruiden
- boter of olie
- Verwarm de oven voor op 200C
- Snipper de ui en fruit in een beetje olie of boter. Kruid met wat peper.
- Snij het pepertje heel fijn
- Snij de kaas in heel kleine blokjes
- Zeef de bloem. Roer er een beetje zout, de Provençaalse kruiden en het bakpoeder onder
- Roer de ui en de kaas door het deeg. (houd een beetje kaas apart) Giet er beetje bij beetje het water bij tot je een kneedbaar deeg krijgt
- Verdeel het deeg in 4 delen en probeer er een soort van vlecht mee te maken of gewoon mooie bolletjes.
- Strijk de broodjes in met een beetje olie en verdeel er de rest van de kaas onder
- Bak in ongeveer 15 minuten
- Eet warm of koud
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Reacties zijn altijd leuk om te lezen dus bedankt dat je er even de tijd voor neemt.