Sorry voor de slechte foto maar ik was mijn fotocamera ergens vergeten en merkte dat pas toen het eten klaar was en omdat ik nog met een simpele gsm rondloop gaf dat volgende foto.
Voor 1 persoon
- 1 portobello
- 1 uitje
- een dikke snee speltbrood (of een speltbroodje ofzo maar natuurlijk rotzooivrij)
- 1 gewassen blaadje sla
- olijfolie
- peper en zout
- tijm of kruiden naar keuze
- Snij de ui in ringen, halve ringen of snippers
- Borstel de portobello
- Rooster het brood
- Verhit olijfolie in een pan en fruit de ui
- Haal de ui uit de pan,voeg nog wat olie toe en bak de portobello (met deksel op de pan) een drietal minuutjes aan elke kant. kruid elke kant met wat peper, zout en tijm
- Beleg het brood met wat gebakken ui, sla en de burger.
- Serveer met ovenfrietjes of iets naar keuze (zie hieronder) en eventueel wat suikervrije ketchup (Smaakt) of veganaise
Polentafrietjes
Chili-cheese chips
Geroosterde herfstgroentjes
Ovenfrietjes met groenten tussen
Hasselback aardappeltjes
Wat zou jij kiezen?
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Reacties zijn altijd leuk om te lezen dus bedankt dat je er even de tijd voor neemt.