Dus weer een heerlijke, gezond slaatje waar geen suiker, E-nummers of dierlijke producten in voorkomen. En je hebt er ongeveer 10 minuutjes werk aan, zo heb ik het graag.
Voor 2 porties
- 50gr boekweit
- 1 appel
- 1 koolrabi
- een beetje veldsla
- 3 lepels rozijnen
- 2 lepels lijnzaadolie (of andere)
- 2 lepels appelazijn
- Eventueel nog wat zaden en of pitjes
- Kook de boekweit zoals aangegeven op de verpakking en laat afkoelen
- Meng de olie en de azijn.
- Snij de appel en de koolrabi in blokjes. Meng met de dressing
- Was de veldsla en meng samen met de rozijnen onder de koolrabi.
- Meng er de afgekoelde boekweit en eventuele extra's onder
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Reacties zijn altijd leuk om te lezen dus bedankt dat je er even de tijd voor neemt.