zondag 9 maart 2014

Lunchbroodje

Vandaag een heerlijke dag om buiten te zijn. Dus picknick en E-reader de auto in (we moeten dringend eens een fiets voor vriendje gaan zoeken want nu heb allen ik er 1) en naar een leuk strandje om mijn gevoelig huid te laten wennen aan de zon.

Normaal bakken we zelf brood maar op zondag mag het al eens gemakkelijk.Vlakbij zit er een Marokkaanse winkel waar ik olijfjes, gedroogde peulvruchten en af en toe noten koop. Maar ze hebben er ook volkoren brood en dat namen we mee op onze picknick.

Voor 2 personen
  • een half volkoren Turks of Marokkaans brood
  • geitenkaas
  • een handje veldsla
  • 1 tomaat
  1. Snij het brood open
  2. Besmeer met geitenkaas
  3. Was de veldslaen snij de blaadjes los
  4. Was de tomaat en snij in reepjes
  5. Verdeel de groenten over het brood.
  6. Een heerlijke lunch die sappig blijft door de tomaat is klaar. 
OPMERKING: variatiemogelijkheden tegen de sterren op natuurlijk.

Verder hadden we nog mandarijntjes, water en wat banaan en rozijnenkoekjes (uit de diepvries) mee. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reacties zijn altijd leuk om te lezen dus bedankt dat je er even de tijd voor neemt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...