Voor 2 porties
- 2 stronkjes witloof
- 1 sappige sinaasappel
- een handje veldsla
- 2 lepels olie (vb lijnzaadolie)
- 1 lepel honing
- 1 koffielepel mosterd
- Meng de olie met de mosterd en de honing.
- Was de veldsla en snij los.
- Schil de sinaasappel en probeer zoveel mogelijk van het wit mee weg te snijden. Snij de sinaasappel in stukjes.
- Was het witloof.Halveer in de lengte en snij in dunne reepjes.
- Meng het witloof met de dressing en de sinaasappel. Doe er dan de veldsla door.
- Lekker als bijgerecht of als lunch met vb crackers of zelfgemaakt brood erbij. je kan er ook boekweit of quinoa doormengen om zo een volwaardige lunchsalade te krijgen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Reacties zijn altijd leuk om te lezen dus bedankt dat je er even de tijd voor neemt.