Voor ongeveer 250gr
- 20gr kokosolie
- 30gr ahornsiroop
- 60gr hazelnoten
- 60gr havermout (grote vlokken)
- 40gr spelkorrels
- 20gr kokoschips
- 20gr zonnebloempitten
- 30gr cacao nibs
- Verwarm de oven voor op 160C
- Doe de kokosolie en ahornsiroop in een ovenbestendig potje en zet in de oven tot de kokosolie gesmolten is. Roer goed
- Hak de hazelnoten grof.
- Meng alle droge ingrediënten behalve de cacao nibbs. Meng er dan het olie-siroopmengsel door.
- Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel de granola over de plaat. Zet ongeveer 20minuten in de oven tot het mooi bruin en krokant is. Roer regelmatig
- haal uit de oven en laat afkoelen. Roer er dan de cacao nibs door.
- Lekker met hazelnootmelk of andere plantaardige melk.
- Heb je geen spelt? Vervang het gewoon door extra havermout
- Elke oven is anders. Houd de granola goed in de gaten want het is al snel te bruin.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Reacties zijn altijd leuk om te lezen dus bedankt dat je er even de tijd voor neemt.