Het resultaat is een lekkere picknicklunch.
Voor 2 porties
- een halve bussel radijsjes met een beetje groen
- 100gr tofu
- peper en zout
- scheutje citroensap
- beetje gedroogde dille
- enkele schijfjes komkommer (optioneel natuurlijk)
- brood naar keuze (4 grote boterhammen)
- Laat de tofu goed uitlekken in een vergiet
- Was de radijsjes. Ik liet er een kort stukje groen aanzitten. De bladen verwerk ik in andere gerechten)
- Doe de tofu, de radijsjes, een beetje kruiden en citroensap in de hakmolen en draai tot een mooie massa waar nog stukjes inzitten.Proef en kruid eventueel bij
- Besmeer het brood met de spread en werk af met schijfjes komkommer en gedroogde (of verse natuurlijk) dille
- Geen zelfgebakken brood deze keer omdat de oven kapot is.
- Heel lekker met roggebrood maar ander brood kan ook
- Je kan dit ook een dag bewaren in de koelkast, langer misschien ook maar heb ik zelf niet geprobeerd ;-)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Reacties zijn altijd leuk om te lezen dus bedankt dat je er even de tijd voor neemt.