Voor 2 personen
- 1 rode paprika
- 1 preiwit
- 1 ui
- 2 romatomaatjes
- 1/4 van een kleine pompoen
- ongeveer 40gr santen
- genoeg kokosolie
- 2 theelepels garam masala
- peper en zout
- paprikapoeder
- Rijst naar keuze + kerriepoeder
- Kook de rijst gaar met een snuf kerriepoeder (voor de kleur)
- Snipper de ui, snij de prei in ringen, de tomaten en de paprika in blokjes (houd eventueel watpaprika apart voor versiering)
- Schil de pompoen en verwijder de pitjes. Snij in blokjes
- Verhit olie in een hete pan en bak de pompoen aan
- Doe er na ongeveer 2 minuutjes de uitjes en garam masala bij. Roer en zet het vuur lager
- Voeg de prei en de paprika toe. En eventueel nog wat olie. Laat bakken en roer reglematig
- Doe na 5minuten de tomaat en de santen erbij.
- Wacht tot de santen gesmolten is en roer regelmatig.
- Serveer het pompoenpotje met de gele rijst
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Reacties zijn altijd leuk om te lezen dus bedankt dat je er even de tijd voor neemt.