Op vakantie hadden we witte pasta maar thuis zou ik dit zeker met volkoren pasta maken.
Voor 2 porties
- pasta naar keuze (best volkoren natuurlijk)
- een halve courgette
- 2 tomaten
- een halve ui
- 1 teentje look
- 300gr kipfilet
- 3 lepels kruidenkaas
- olijfolie
- peper en zout
- Provençaalse kruiden
- Kook pasta gaar
- Snipper de ui en knoflook
- Snij de tomaat en courgette in blokjes
- Snij de kip in blokjes
- Verhit olie in een pan en fruit de ui en de knoflook
- Voeg de kip toe en bak op een zacht vuurtje aan alle kanten. Kruid naar smaak
- Doe de courgette en de tomaat erbij en baak een paar minuten mee. Zet een deksel op pan
- Roer er de kaas onder en laat nog een drietal minuten op een zacht vuurtje staan.
- Serveer met de pasta
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Reacties zijn altijd leuk om te lezen dus bedankt dat je er even de tijd voor neemt.