Voor 2 porties
- 5 volle lepels speltbloem
- 5 lepels muesli (met de rozijnen er eventueel uit)
- 1 kopje (plantaardige) melk (senseoformaat)
- 1 ei
- 1 koffielepel (wijnsteenzuur)bakpoeder
- 1 tomaat
- 1 lente uitje
- 5cm komkommer (optioneel, dit was een restje)
- restjes geraspte kaas (was hier parmezaan en een snede gouda)
- peper
- zout
- Provençaalse kruiden
- olie
- Snij de lente ui, tomaat en komkommer in kleine blokjes
- Meng de bloem met het bakpoeder
- Roer er de andere ingrediënten door
- Verhit olie in een pan en smeer uit met een beetje keukenpapier
- Doe deeg in de pan en bak zoals een pannenkoek
- Serveer lekker warm
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Reacties zijn altijd leuk om te lezen dus bedankt dat je er even de tijd voor neemt.