Voor 15 truffels
- 3 lepels dadelpasta
- 2 lepels kokosolie
- 1 lepel rauwe cacao
- 1 lepel cacao nibs
- 1 lepel geraspte kokos + extra als garnering
- Doe alle ingrediënten in de hakmolen en hak tot een fijne massa
- Zet het eventueel even in de koelkast (hangt van de temperatuur af) het moet stevig maar kneedbaar zijn
- Strooi een wat geraspte kokos in een kom of bord
- Draai bolletjes van de pasta uit de hakmolen en rol door de geraspte kokos
- Doe in een afsluitbaar potje en zet een uurtje in de koelkast alvores er van te smullen
- Bewaar ook in de koelkast
- Heb je geen dadelpasta? gebruik dan gewone dadels tot je een gewenste structuur krijgt
- Niet zo'n fan van kokos? Laat de geraspte kokos dan weg en rol de bolletjes door iets anders (gehakte noten, sesamzaadjes, cacao nibs,....)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Reacties zijn altijd leuk om te lezen dus bedankt dat je er even de tijd voor neemt.