zaterdag 17 mei 2014

Restjes pannetje

Gisteren had vriendje gekookt. Zijn voorstel. Het resultaat: gekookte andijvie, heel lekker vlees en belachelijk veel aardappelen. Vandaag is vriendje er niet en moest ik toch iets met die aardappelen. In de koelkast vond ik nog een halve courgette (restje van de croutonsalade), een achtergebleven tomaat en een halve ui. Veelmeer heb je niet nodig om een gezonde maaltijd te maken na een zomerse dag buiten geweest te zijn.

Voor 1 portie
  • een halve ui
  • een teentje look
  • 1 tomaat
  • een halve courgette
  • een restje gekookte aardappelen
  • olie
  • Provençaalse kruiden
  1. Snipper de uien knoflook
  2. Snij de courgette in blokjes en de tomaat in halve ringen
  3. Verhit voldoende olie in een grote pan.
  4. Fruit de ui en look.
  5. Voegde aardappelen, courgette en tomaat toe
  6. Strooi er wat kruiden over
  7. Laat een 5talminuutjes bakken, roer regelmatig.
  8. Klaar.

3 opmerkingen:

  1. :) smakelijk! Ik had geen courgette, soms verschillen onze pakketten toch! Iets gevonden buiten? :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De courgette was nog van vorige keer. Ik was gisteren zou lui, ben gewoon aan de Maasplassen gaan zitten lezen. Niet actief op zoek gegaan naar eetbare dingen en passief was er niets te zien.

      Verwijderen
  2. Hahaha :) dat effect kan dat zonnetje wel hebben, ja! :)

    BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn altijd leuk om te lezen dus bedankt dat je er even de tijd voor neemt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...