Voor 4 grote koekjes (of meer kleinere natuurlijk)
- 55gr ontpitte dadels
- 40gr hazelnoten
- 20gr muesli
- 15gr cacao nibs
- ongeveer 10gr agavesiroop
- ongeveer 10gr zonnebloemolie (of andere neutrale olie)
- Doe de dadels en noten in een kom met water en laat een uurtje weken
- Giet af en doe in de keukenmachine met de muesli
- Hak redelijk fijn en voeg de cacao nibs toe
- Voeg voorzichtig een beetje agave en olie toe en roer tot je smeuige massa hebt (het kan zijn dat je wat minder of juist meer nodig hebt. Het mag niet te nat zijn maar eerder een soort droog deeg)
- Doe het beslag in een lege ijsdoos of brooddoos en duw plat
- Zet minstens een uurtje in de koelkast en snij nadien in stukjes
- Bewaar in de koelkast (minstens 4 dagen houdbaar)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Reacties zijn altijd leuk om te lezen dus bedankt dat je er even de tijd voor neemt.