Ik had van iemand zelfgeteelde asperges gekregen met een recepttip erbij. Een beetje aangepast en onmiddellijk uitgeprobeerd.
Voor 2 porties
- 12-tal asperges
- olijfolie
- 8 gedroogde tomaatjes
- 60gr volkorenpasta
- 2 zalmfilets
- peper en zout
- Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking
- Schil de asperges, snij het harde uiteinde eraf en snij de asperges in stukken.
- Snij de zongedroogde tomaat in 2
- Verhit olijfolie in een pan en bak de zalmfilets
- Verhit olijfolie in een andere pan en stoof de asperges op een laag vuurtje.
- Voeg de tomaatjes en uitgelekte pasta toe en bak kort mee. Kruid met wat peper en zout
- Serveer de pasta met de zalm
OPMERKINGEN
- Als bij het snijden van de asperges nog veeldraadjes zichtbaar zijn heb je niet goed geschild.
- Gooi de schillen en uiteinden van de asperges niet weg. Maker een heerlijke soep van
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Reacties zijn altijd leuk om te lezen dus bedankt dat je er even de tijd voor neemt.