Voor 2 grote porties
- 50gr quinoa
- een halve rode paprika
- een halve komkommer
- een halve mango
- 1 sjalot
- een klein blikje mais
- 1 lepel lijnzaadolie (of andere)
- 1 lepel appelazijn (of citroensap of azijn naar keuze)
- tabasco naar smaak
- Kook de quinoa zoals aangegeven op de verpakking
- Snij de komkommer, paprika en mango in blokjes
- Snipper de sjalot.
- Laat de mais uitlekken.
- Meng de olie met de azijn en wat druppels tabasco.
- Meng de afgekoelde quinoa met de mais,paprika,komkommer en mango. Roer er de vinaigrette door. Voeg eventueel nog tabasco toe.
- Ik houd wel van lekker pittig dus heb wat extra tabasco toegevoegd
- In plaats van quinoa zou je ook rijst kunnen gebruiken.
- Koop mais altijd biologisch! Dan ben je 100% zeker dat het geen GGO is
- Geen verse mango? misschien dat ananas ook wel lekker is.
- Als je nog kropsla in huis hebt, zeker toevoegen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Reacties zijn altijd leuk om te lezen dus bedankt dat je er even de tijd voor neemt.