Voor 2 porties ontbijt of 4 dessertjes
- 50gr couscous
- melk (ik gebruikte amandelmelk)
- 1 grote peer
- een handje rozijnen
- een lepeltje kaneel
- eventueel nog wat extra fruit, zaadjes, noten, dadels, zoet (agave, honing, stevia,...),...
- Kijk op de verpakking van de couscous en neem ongeveer de dubbele hoeveelheid melk als je normaal water moet nemen voor 50gr couscous
- doe de melk in een pot en zet op een zacht vuurtje
- Was de peer, snij in stukjes en doe bij de melk
- Doe ook de rozijnen en de kaneel bij de melk (en eventuele extra's)
- Roer regelmatig zodat het niet aanbakt
- Als de melk begint te koken voeg je de couscous toe. Laat ongeveer 5 minuten koken en roer regelmatig
- Haal van het vuur en laat afkoelen
- Serveer lekker koud en versier eventueel nog met rozijnen, gehakte amandelen,...
Hej Ikke! Wordt die peer dan zacht? Apart! :)
BeantwoordenVerwijderenSorry van de vorige tag, ik en mijn vreselijk uitstelgedrag ook :/
Vind je het goed als ik je met de nomnomnom tag tag?
Groetjes
Die peer kookt mee en wordt daardoor zacht.
VerwijderenWat de nomnomnom tag betreft, geen probleem.
oja http://eethetbeter.nl/nomnomnomtag/ :)
BeantwoordenVerwijderen