Voor 2 porties
- 50gr havermout
- 2 glaasjes sinaasappelsap
- 6 gedroogde abrikozen
- Snij de abrikozen in stukjes
- meng alle ingrediënten in een afsluitbaar bakje
- Zet een nachtje in de koelkast
- Klaar
- mooie oranje gedroogde abrikozen zien er misschien lekkerder uit dan de bruine maar de oranje zijn gezwaveld en dat is niet zo goed.
- Sap uit concentraat wil zeggen dat men het sap eerst uitdroogt en nadien terug aanlengt met water. Dat is eigenlijk niet zo goed maar wij drinken zelden appelsiensap en hebben het meer in huis voor als er bezoek is en voor een paar keer op een jaar vind ik dat niet zo erg.
- Versgeperst sap zal ook wel heel lekker zijn maar dan is het minder snel;-)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Reacties zijn altijd leuk om te lezen dus bedankt dat je er even de tijd voor neemt.