Voor 2 porties
- 2 aardappelen
- 4 stronkjes witloof
- 1 lepel kokosolie
- 1 koffielepel cacaopoeder
- 1 ui
- Schil de aardappelen, snij in blokjes in kook gaar
- Was het witloof en snij in de lengte door. (indien gewest kan je de bittere kern verwijderen)
- Doe het witloof in een pan met een bodem water. Zet het deksel erop en laat ongeveer 8minuten garen op een zacht vuurtje
- Giet het witloof af en vang een beetje kookvocht op
- Snipper de ui
- Doe kokosolie in een grote pan (dezelfde als van het witloof bijvoorbeeld) en stoof hierin de ui.
- Voeg de aardappelen en het witloof toe
- Meng ongeveer 3 lepels kookvocht met de cacao en giet over het witloof.
- Zet het deksel terug op de pan en laat een 5 tal minuutjes sudderen
- Serveer en eet smakelijk
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Reacties zijn altijd leuk om te lezen dus bedankt dat je er even de tijd voor neemt.