In sommige soorten gerookte forel zitten E-nummers. Net zoals bij bepaalde zongedroogde tomaatjes. Het hangt dan van deze producten af of het eindresultaat E-nummervrij is natuurlijk.
Voor 3 porties
- 120gr volkorenpasta
- 1 grote venkelknol
- 1/2 ui
- 2 zongedroogde tomaatjes
- 40gr blauwe kaas (bleu d'auvergne, roquefort,...)
- 125gr gerookte forel
- olijfolie (of andere)
- Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking
- Snipper de ui
- Snij de venkel in stukjes en houd van ge groene takjes apart voor versiering)
- Snij de gedroogde tomaatjes in stukken
- Verhit oli in een grote pan en fruit de ui
- voeg de venkel toe en bak op een zacht vuurtje
- Roer er de tomaatjes onder
- verbrokkel ondertussen de kaas en voeg toe.Roer goed (houd de pan op een laag vuur)
- Snij de forel in stukjes en verwarm kort mee.
- Roer er de gekookte pasta onder en werk af met enkele venkeltakjes.
- Smakelijk
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Reacties zijn altijd leuk om te lezen dus bedankt dat je er even de tijd voor neemt.