Ik sneed de helft in 4 stukjes die ik ingevroren heb. De andere helft ligt in de koelkast. Voorlopig nog,maar niet meer voor lang denk ik ;-)
Voor een rechthoekige cakevorm van 25cm
- 150gr volkoren speltmeel
- 20gr cacao
- 1 zakje bakpoeder (15gr)
- 4 eetlepels ahornsiroop
- 10 druppels stevia
- 1 eetlepel Vanille-extract
- 1 kleine peer
- 120gr pompoen (zonder schil)
- scheutje water
- Was de peer, snij in blokjes en doe in een kooppot
- Snij de pompoen in stukjes en doe bij de peer
- overgiet met een scheutje water tot er een cm op de bodem van de pot staat
- laat pruttelen op een vuur tot de pompoen zacht is (10 minuten maar afhankelijk van de grote van de stukjes
- Verwarm de oven voor op 180C
- Meng ondertussen de andere ingrediënten
- Als de pompoen en peer zacht is mix je dit tot de stukjes weg zijn
- Roer door de rest en doe in een cakeblik
- Zet 25 minuten in de oven
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Reacties zijn altijd leuk om te lezen dus bedankt dat je er even de tijd voor neemt.