Voor 2 grote porties
- 50gr dadels
- 35gr amandelmeel
- 55gr roomkaas
- 115gr mandarijn of clementine + enkele partjes ter decoratie
- 40gr banaan (= 1 halve)
- 10gr ahornsiroop
- 1 lepel speculaaskruiden
- amandelschilfers ter decoratie (optioneel)
- week de dadels een uurtje in water. Giet af en doe samen met het amandelmeel in de keukenmachine en hak tot het een kleverig deel wordt.
- Verdeel over 2 potjes en druk plat met de bolle kant van een lepel. Zet in de koelkast.
- Doe de roomkaas, banaan, mandarijnen, ahornsiroop en speculooskruiden in de keukenmachine, hak fijn en maal tot een homogene massa. Zet ook in de koelkast.
- Verdeel de partjes mandarijn over de bodems.
- Giet er Het kaasmengsel over.
- Bestrooi met amandelschaafsel, speculaaskruiden en serveer
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Reacties zijn altijd leuk om te lezen dus bedankt dat je er even de tijd voor neemt.