Dit gerecht is makkelijk, snel klaar, goedkoop, vegetarisch en open voor allerlei variaties. Naar smaak kun je het pepertje weglaten, restjes groenten toevoegen, ansjovis of kip erdoor doen, ...
Voor 2 personen
- 80gr volkoren spaghetti
- 3 kleine rode paprika's
- 50gr roomkaas (zonder kruiden)
- 1 ui
- 1 teentje look
- 1 rood pepertje
- 6 zwarte olijven
- 2 koffielepeltjes kappertjes
- 3 gedroogde tomaatjes
- olijfolie
- 1 lepel Provençaalse kruiden
- Kook de pasta
- Pel de ui en look en snipper
- Snij het pepertje in kleine stukjes en snij de paprika in halve reepjes
- Verwarm wat olijfolie in een pan en fruit de ui, look, peper en Provençaalse kruiden
- Voeg de paprika toe en laat mee bakken
- Snij de olijven in ringetjes en de zongedroogde tomaten in stukjes
- Voeg samen met de kappertjes bij de paprika
- Laat een paar minuutjes meebakken.
- Voeg de roomkaas toe en roer tot hij gesmolten is.
- Roer er de pasta door en serveer.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Reacties zijn altijd leuk om te lezen dus bedankt dat je er even de tijd voor neemt.