zaterdag 7 september 2013

Zomerse visschotel versie 2

Enkele weken terug maakte ik een lekkere zomerse visschotel. Gisteren heb ik er een variatie op gemaakt, aangepast aan wat ik in huis had.





Nodig voor 2 personen

  • 4 kleine aardappelen (of wat voor jou een normale portie is)
  • 2 stukken alaska koolvis (ontdooid)
  • een halve courgette
  • een halve (gele) paprika
  • een 5tal zwarte olijven
  • 1/2 kleine ui
  • 1 teentje look
  • 2 zongedroogde tomaatjes
  • 2 lepeltjes kappertjes
  • 4 blaadjes verse basilicum
  • Peper 
  • olijfolie
  1. Schil de aardappelen.Snij in schijfjes en kook een 5tal minuutjes
  2. Verwarm de oven voor op 200C
  3. Vet een ovenschotel in met olijfolie
  4. Snij de vis in stukjes en leg in de ovenschaal
  5. Was de courgette en snij in schijfjes. Doe bij de vis
  6. Pel de ui en look en snij fijn. Doe bij de vis
  7. Was de paprika en snij in blokjes.Doe bij de vis
  8. Snij de olijven en tomaatjes klein en doe samen met de kappertjes bij de vis
  9. Doe de aardappelen bij de vis
  10. Giet ongeveer een lepel olijfolie inde schotel. En doe er royaal peper bij en de in stukjes gescheurde basliciumblaadjes
  11. Roer alles wat door elkaar
  12. Zet een 20minuutjes in de oven.
  13. Klaar

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reacties zijn altijd leuk om te lezen dus bedankt dat je er even de tijd voor neemt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...