Nodig voor 2 personen
- 4 kleine aardappelen (of wat voor jou een normale portie is)
- 2 stukken alaska koolvis (ontdooid)
- een halve courgette
- een halve (gele) paprika
- een 5tal zwarte olijven
- 1/2 kleine ui
- 1 teentje look
- 2 zongedroogde tomaatjes
- 2 lepeltjes kappertjes
- 4 blaadjes verse basilicum
- Peper
- olijfolie
- Schil de aardappelen.Snij in schijfjes en kook een 5tal minuutjes
- Verwarm de oven voor op 200C
- Vet een ovenschotel in met olijfolie
- Snij de vis in stukjes en leg in de ovenschaal
- Was de courgette en snij in schijfjes. Doe bij de vis
- Pel de ui en look en snij fijn. Doe bij de vis
- Was de paprika en snij in blokjes.Doe bij de vis
- Snij de olijven en tomaatjes klein en doe samen met de kappertjes bij de vis
- Doe de aardappelen bij de vis
- Giet ongeveer een lepel olijfolie inde schotel. En doe er royaal peper bij en de in stukjes gescheurde basliciumblaadjes
- Roer alles wat door elkaar
- Zet een 20minuutjes in de oven.
- Klaar
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Reacties zijn altijd leuk om te lezen dus bedankt dat je er even de tijd voor neemt.