Voor 4 porties
- 4 wraps (zelfgemaakt)
- 2 appels (jonagold)
- 2 peren (doyenne of andere harde)
- kaneel
- maisolie of andere
- Was het fruit, haal het klokhuis eruit en snij in blokjes (ik schil appels en peren nooit maar je kan het ook doen als je wil)
- Doe in een pot met een bodempje water en bestrooi rijkelijk met kaneel.
- zet op een klein vuurtje en roer regelmatig tot je appelmoes krijgt
- bak de wraps even in een droge koekenpan
- leg een hoopje appelmoes in het midden van een wrap en vouw toe. Zet vast met een tandenstoker
- Doe dit met alle wraps
- Verwarm maisolie in de pan en bak de gevulde wraps.Probeer elke zijde te bakken (dit is lekkerder maar niet noodzakelijk. Hangt een beetje af van hoe goed de wrap is dichtgevouwen om te zien of dit werkt.
- Als je zelfgemaakte wraps gebruikt is dit veganistisch, anders moet je de verpakking checken
- Voor zoetebekjes kan je eventueel wat honing of agavesiroop toevoegen aan de appelmoes
- Volgens de kenner (vriendje) smaakt dit zoals appelgebakjes die ze vroeger bij de McDonalds hadden (geen idee wat hij bedoeld) .Ik wist niet of ik dit als compliment moest beschouwen.
Dat is een compliment. Echt waar hoor!
BeantwoordenVerwijderen(Het was het enige wat ik lekker vond bij McDonalds, hahahahaha)
Groetjes, Astrid
Ok,dan zal ik het maar als complement beschouwen. ;-)
Verwijderen