|
Lekker, lekker, lekker |
Geïnspireerd door Spaarcentje en haar
aardappeltaart extra heb ik gisteren een vegetarische versie gemaakt. Zelfs vriendje die niet van vegetarisch eten houd vond het lekker. (ik ging ze eerst speciaal voor hem met vlees maken maar hij ging afwassen en had dat weeral niet gedaan. Dus heb ik gekozen wat ik wou)
|
De eerste portie |
Nodig voor 2personen
- 370gr aardappelen
- 1 tomaat
- 1/2 courgette
- 1/2 paprika
- 8 zwarte olijven
- 2 griekse pepertjes
- 3 eieren
- geraspte kaas naar smaak
- peper
- Provençaalse kruiden
- 1 kleine ui
- 1 teentje look
- Verwarm de oven voor op200C
- Schilde aardappelen en snij in dunne schijfjes
- kook voor een 3tal minuutjes
- Was de courgette en snij in schijfjes (schillen hoeft niet)
- was de paprika, ontpit en snij in reepjes
- doe de eieren in een kom en klop
- snij de tomaat, ui, look, olijven en pepertjes in blokjes
- Roer samen met de kruiden en een handje geraspte kaas onder het ei
- Beleg de bodem van een taartschotel met alle aardappelschijfjes
- leg hier bovenop de courgetteschijfjes en paprika reepjes
- overgiet met het eimengsel
- Strooi er eventueel nog wat geraspte kaas over
- Zet 20minuten in de oven
- Smullen maar
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Reacties zijn altijd leuk om te lezen dus bedankt dat je er even de tijd voor neemt.