Voor een potje pesto
- 60gr zongedroogde tomaatjes
- 20gr groene olijven
- 20gr geroosterde zonnebloempitten
- 3 lepels olijfolie
- 1 lepel gistvlokken
- Peper en zout
- Doe alles in de blender of hakmolen
- Hak tot een mooie gladde massa.
- Bewaar in de koelkast
Voor 2 porties pasta met boerenkool en pesto
- 400gr boerenkool
- 80gr pasta
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- olijfolie
- peper en zout
- 3 lepels oranje pesto
- Kook de pasta gaar
- Snipper de ui en de knoflook. Was de boerenkool en snij fijn
- Verhit olie in een pan en fruit de de ui en de knoflook. Voeg de boerenkool toe en laat slinken. Voeg eventueel wat kookvocht van de pasta toe als het wat te droog is. Bak al roerend tot de boerenkool gaar is
- Serveer de pasta met de boerenkool en pesto
Wat is jouw perfecte pesto?
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Reacties zijn altijd leuk om te lezen dus bedankt dat je er even de tijd voor neemt.