De combo cacao en kokos doet het altijd goed bij mij. Denk maar aan bounty's (al eet ik die niet meer). Dankzij de banaan en extra dadels is het ook nog eens extra zoet. Met dit in het vooruitzicht spring je bijna je bed uit 's morgens ;-)
Door een rietje te gebruiken krijg ik hier echt wel een leuk vakantiegevoel bij. Gelukkig zijn dit herbruikbare rietjes die ik nog van Sarah heb gekregen.
Voor 1 portie
- 1 borrelglas geraspte kokosnoot
- 3 borrelglazen water
- 1 banaan
- 2 dadels
- 1 lepeltje rauw cacaopoeder
- 20gr havermout
- Doe de geraspte kokos en het water in de blender. Blend tot je een redelijk egale drank hebt. Eigenlijk heb je nu kokosmelk. Zet met blender en al in de koelkast
- Snij de dadels in 4en zet in een kommetje water te week. Zet ook de havermout te weken
- Leg de banaan en de cacao klaar en ga rustig slapen.
- Giet de havermout af en spoel even.Giet de dadels af.
- Doe alle ingredienten bij de kokosmelk en blend kort.
- Geniet!
- Je kan zowel bevroren banaan als verse gebruiken
- Je kan de havermout ook weglaten en het als een lekker fris drankje drinken (dan geeft bevroren banaan een echt milkshakegevoel)
- Eventueel kan je het ook 's avonds al klaarmaken en in de koelkast bewaren maar vers maken is lekkerder en het duurt maar eventjes
- De dadels kan je natuurlijk ook weglaten
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Reacties zijn altijd leuk om te lezen dus bedankt dat je er even de tijd voor neemt.