Voor15 koekjes
- 125gr kokosolie
- 100gr geraspte kokos
- 1 lepel lijnzaad + 3 lepels water
- 1 lepel vanille extract
- 125gr speltmeel
- 35gr cacaopoeder
- 1 lepeltje bicarbonaat (bakingsoda)
- een kleine lepel citroensap
- Meng het lijnzaad met het water en zet opzij
- Verwarm de oven voor op 180gr
- Doe de kokosolie in een vuurvaste kom en zet in deoven om te smelten
- Meng het meel, geraspte kokos,cacaopoeder en bicarbonaat
- Roer er dan de natte ingrediënten door: het lijnzaad, vanille, citroensap en de gesmolten kokosolie
- Bekleed 2 bakplaten (of een bakplaat en een rooster) met bakpapier
- Rol 15 bolletjes van het deeg, duw een beetje plat en verdeel met genoeg ruimte ertussen op de bakplaat
- Zet ongeveer 10 minuten in de oven
- Laat afkoelen op een rooster
- 25gr pure chocolade
- 6 midnight cookies
- Smelt de chocolade au bain marie
- Bestrijk de koekjes met de gesmolten chocolade of teken er een patroon op
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Reacties zijn altijd leuk om te lezen dus bedankt dat je er even de tijd voor neemt.