zondag 6 juli 2014

Yoghurtijs met kersen

Warm weer vraagt om een ijsjes en ik had weeral kersen in huis, net als yoghurt. En dit was het resultaat




Voor ongeveer een halve liter
  • 150gr kersen (ontpit gewogen)
  • 300gr yoghurt
  • 30gr honing (of ander zoet)
  • 2 volle lepels cacao nibs (optioneel)
  1. Doe de kersen in de hakmachine en hak fijn
  2. Meng met de yoghurt, de honing en cacao nibs
  3. Doe in de ijsmachine en laat draaien (tijd afhankelijk van de machine)
  4. Klaar
 Als je geen ijsmachine hebt kan je het mengsel ook gewoon in een voldoende groot bakje in de diepvries zetten en regelmatig gaan roeren.

1 opmerking:

  1. Jam, klinkt goed! Ik ben ook aan het experimenteren met ijsjes (kokosmelk-framboos-ijslolly). De kleine dame vond het wel lekker alleen haar twee ouders niet zo hihi. Op naar het volgende experiment, misschien deze ;-)?

    BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn altijd leuk om te lezen dus bedankt dat je er even de tijd voor neemt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...