3a4 porties
- 1 groene paprika
- 100gr champignons
- 1 tomaat
- 1 sjalot
- 100gr gedroogde linzen
- 150ml melk
- 50gr feta
- 2 eieren
- peper, zout, chilivlokken, Provençaalse kruiden
- olijfolie
- Kook de linzen in 3x de hoeveelheid water voor ongeveer 15 minuten (of zoals op de verpakking staat). Giet af
- Verwarm de oven voor op180C
- Pel de sjalot en snipper fijn.
- Was de paprika en tomaat en snij in stukjes
- snij de champignons in stukjes
- Verwarm een scheut olijfolie in een pan en bak de sjalot glazig.Voeg kruiden naar smaak toe
- Voeg de paprika en champignons toe en bak kort mee
- voeg dan de tomaat toe en bak kort
- Giet het groentemengsel in een rechthoekige cakevorm
- Doe de melk en de eieren samen met de linzen in een kom. Roer goed
- Verbrokkel de feta en doe bij het ei mengsel. Kruid af
- Giet dit mengsel bij in het cakeblik
- Zet in het midden van de oven en laat ongeveer 45 minuten bakken.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Reacties zijn altijd leuk om te lezen dus bedankt dat je er even de tijd voor neemt.