Deze havermoutpap is zowel warm als koud lekker. Ideaal dus voor een ochtend waarop je wat tijd hebt en één waarop dat niet het geval is. Of je kan ook een portie aan iemand anders geven maar waarom zou je dat doen? 😋
Voor 2 porties
- 400ml plantaardige melk naar keuze
- 80gr havermout
- 180gr bosvruchten (mag nog bevroren zijn)
- 1 volle lepel cacaopoeder
- 30gr rozijnen
- een snufje zout
- Doe de melk, de bosvruchten, havermout,snufje zout en rozijnen in een kookpot. Breng zachtjes aan de kook,roer regelmatig.
- Laat een minuutje of 5 koken.
- Meng er dan het cacaopoeder door.
- Verdeel over 2 kommetjes en werk eventueel af met cacao nibs
- Ik gebruikte zelfgemaakte amandelmelk maar je kan zeker ook iets anders gebruiken
- Geen idee hoe je plantaardige melk moet maken? Kijk dan hier
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Reacties zijn altijd leuk om te lezen dus bedankt dat je er even de tijd voor neemt.