Dit recept is supersnel klaar. Je kan het meteen opeten dus ideaalals je snel iets lekkers wil te voorschijn toveren.
Voor 2 porties
- 175gr tofu
- 1 grote banaan
- 30gr geraspte kokos (+ wat erxtra om te garneren)
- 1 lepel agavesiroop
- 1 vol koffielepeltje carobepoeder
- Eventueel een scheutje plantaardige melk
- Knijp de tofu licht uit zodat het meeste vocht eruit is.
- Doe de tofu, banaan, agavesiroop, geraspte kokos en carobepoeder in de hakmolen. Haktot een gladde massa.
- Voeg eventueel wat plantaardige melk toe tot het smeuïgheid heeft die je zelf wil.
- Garneer met wat extra geraspte kokos en klaar
- ik deelde dit niet en at er gewoon 2 dagen na elkaar van. Blijft goed in de koelkast
- Een goed rijpe banaan maakt het heerlijk zoet,misschien is de agavesiroop zelfs niet nodig
- carobepoeder kan je ook vervangen door rauwe cacao of je kan het ook gewoon weglaten.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Reacties zijn altijd leuk om te lezen dus bedankt dat je er even de tijd voor neemt.