Sinds ik veganistisch eet, eet ik ook veel minder impulsieve rotzooi. Een koekje dat ik ergens bij een koffie krijg, traktaties van collega's, een ijsje omdat het mooi weer is,..... Kan alleen maar goed zijn.
Als je op de vetgedrukte woorden klikt kom je direct bij het recept uit.
Maandag 16 mei
- Appelsoep
- Radijsjessalade met rode eikenbladsla
- Mueslireep
- Tomatencurry
- Speltwafel (Lima) met sweet chilisaus
Dinsdag 17mei
- Appelsoep
- Radijsjessalade met rode eikenbladsla
- Een handje zelfgemaakte studentenhaver
- Tomatencurry
- Een stukje Tony Chocolonely,puur met zoute amandelen
Woensdag 18 mei
- Muesli met sojamelk
- Tomatencurry
- Tea loaf (recept volgt nog wel eens, dit was een niet-suikervrije versie die ik maakte voor mijn cursisten maar ik heb wat ideetjes om het net zo lekker suikervrij te maken)
- Pittige wortelsoep (uit de diepvries) met sesamcrackers
- Klein stukje tea loaf
Donderdag 19 mei
- Groene smoothie met (een beetje verlepte) eikenbladsla, een appel, havermout en water
- Pittige wortelsoep (uit de diepvries) met sesamcrackers
- Tea loaf
- Oosterse spinazie met gebakken aardappeltjes
- Een kommetje biologische groentenchips (van bij AH)
Vrijdag 20 mei
- Bountyontbijt
- een stukje walnootbrownie
- Pastasalade met tofu-mozarella
- Nog een stuk walnootbrownie
- Seitanpita met supermakkelijke knoflooksaus
Zaterdag 21 mei
- een appel en een groot glas water
- Brunch: volkorenbrood met bietenhummus, een restje pastasalade van vrijdag en 1 boterham met pure choco uit de wereldwinkel (het is tenslotte mijn verjaardag)
- Een stukje walnootbrownie
- Een glaasje rosé wijn
- Uit eten bij Bijzonder in Maastricht
Zondag 22 mei
- Brunch: volkorenbrood met bietenhummus
- Rabarbercake en 2 glaasjes rabarber-muntlimonade
- Rijst met groenten en currysaus
- Banaantofupudding
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Reacties zijn altijd leuk om te lezen dus bedankt dat je er even de tijd voor neemt.