Deze currypasta kan je dan gebruiken in een recept naar keuze. Of je fruit gewoon een ui en een knoflooktentje in olie en bakt dan de currypasta mee. Wat fijngesneden groenten meebakken en wat gekookt epeulvruchten met kokosmelk toevoegen en voila. Een makkelijke curry
Voor 1 portie
- 1 teentje look
- pepertjes naar smaak (bij mij 3)
- stukje verse gember
- 3 kardemonpeulen
- 2 kruidnagels
- 1 koffielepel komijnzaad
- Een halve koffielepel gemalen koriander
- Schil de ui en snij in 4.Snij de pepertjes in ringen. Schil de gember en snij in blokjes
- Doe alles inde vijzel en mix tot een grove massa
- Gebruik als basis voor currygerechten.
- De kardemonpeulen blijven wel nog in de curry zittten dus et op bij het eten
- Een portie als hierboven beschreven is voor een curry voor 4 personen
- Deze currypasta is niet om te bewaren
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Reacties zijn altijd leuk om te lezen dus bedankt dat je er even de tijd voor neemt.