De andere groente sneed ik gewoon terwijl ik bezig was met het avondeten.Zo kost het niet veel extra tijd om een gezonde lekkere lunch mee naar het werk te nemen.
Voor 2 porties
- paar blaadjes spinazie
- paar stengels postelein (optioneel)
- 300gr flespompoen
- 100gr gekookte bruine bonen
- kleine venkel
- pompoenpitjes
- peper en zout
- 1 lepel lijnzaadolie
- 1/2de lepel appelazijn
- Snij de pompoen in stukken, besprenkel met wat olijfolie en kruid met peper en zout. Zet ongeveer een half uurtje in een oven van 200C. Laat afkoelen
- Was de spinazie en en de postelein.
- Snij de venkel in dunne reepjes.
- Meng de lijnzaadolie met de appelazijn en kruid met wat peper en zout.
- Meng de spinazie, venkel, bonen, pompoen onder elkaar. Werk vlak voor het eten af met de pompoenpitjes en de vinaigrette.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Reacties zijn altijd leuk om te lezen dus bedankt dat je er even de tijd voor neemt.