Ook lag er nog van alles anders in de diepvries zoals bijvoorbeeld 3 tortilla's. De tortilla's waren wel suiker- maar niet E-nummervrij. Ze moesten wel eens opgemaakt worden natuurlijk. En ik had nog verse warmoes. Zo kwam ik op de ingeving om een soort van Turkse pizza te maken.
Voor 2 porties
- 3 grote tortilla's (of 4 kleinere)
- 1 ui
- 1 teentje look
- ongeveer 300ml passata
- een grote zak warmoes
- olijfolie
- peper, zout, tijm,...
- geraspte kaas
- Snipper de ui en de knoflook
- Snij de warmoes in kleine reepjes
- Verhit wat olijfolie in een pan
- Fruit de ui met de knoflook
- Voeg de warmoes toe. Laat een paar minuutjes bakken
- Voeg de passata toe en laat een paar minuutjes pruttelen.
- Verwarm ondertussen de toritalla's in de oven of pan.
- Kruid het groentemengsel naar smaak
- Besmeer een tortilla met de groenten en bestrooi met geraspte kaas
- Rol op, smakelijk.
OPMERKING
- Geen warmoes? Gebruik spinazie
- Varieer met groenten. Voeg vb paprika en olijfjes toe.
- Varieer met kruiden
- Liever zelfgemaakte tortilla's? Hier is een recept.
- Vriendje vond het lekkerder met rotzooi knoflooksaus
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Reacties zijn altijd leuk om te lezen dus bedankt dat je er even de tijd voor neemt.